Vriendin stelt hem voor een ultimatum: Ik of de hond. Zijn antwoord? Briljant!

Geloof het of niet, maar er zijn mensen die niet van dieren houden. Zo’n persoon was de vriendin van een kerel die een advertentie op Craigslist postte.

Toen hij en zijn vriendin besloten om samen te gaan wonen, stelde ze hem voor een ultimatum: “Doe de hond weg of kus me vaarwel.”

De kerel had simpelweg geen keuze – en nadat hij alle opties overdacht had – besloot hij om een advertentie te plaatsen.

Maar de advertentie was niet meteen wat de vriendin verwacht had …

Dit verhaal doet al een tijdje de ronde op het internet en we weten niet zeker of het waar is. Maar dat doet er eigenlijk niet toe – omdat de boodschap gewoon te grappig is om niet te delen!

Lees de grappige advertentie hieronder!

“Mijn vriendin houdt niet van mijn Beagle genaamd Molly. Dus moet ik een nieuwe thuis voor haar zoeken. Ze is een zuiver ras uit een rijke omgeving en ik heb haar vier jaar gehad. Ze houdt van spelletjes spelen. Niet helemaal getraind. Ze heeft lange haren, dus ze heeft wel wat onderhoud nodig, vooral de nagels, maar ze houdt ervan wanneer ze mooi zijn opgemaakt. Blijft de hele nacht wakker, maar slaapt terwijl ik werk. Eet alleen het beste, duurste voedsel. Zegt na een lange dag op het werk NOOIT goeiedag of geeft je onvoorwaardelijke liefde wanneer je down bent. Ze bijt niet maar ze kan best gemeen uit de hoek komen!!!

Dus … iemand geïnteresseerd in een 30-jarige, egoïstische, gestoorde, op geld beluste vriendin? Kom haar maar afhalen! Ik en mijn hond willen haar er zo snel mogelijk uit!!!”

Over een geniaal antwoord gesproken! We hopen dat zijn vriendin snel een nieuwe thuis vindt!

DEEL dit als je gelachen hebt!

Bron en afbeeldingen: The Animal Bible