Vrouw laat man en twee kinderen achter – Dan stuurt hij een emotionele brief…

Een man komt na een lange dag komt deze man thuis bij zijn vrouw en kinders. Zoals veel vaders wilde ook hij na een een lange dag werken even lekker ontspannen en zich niet druk te hoeven maken over de kinderen of wat er ’s avonds gegeten wordt. Op een dag was zijn vrouw weg, twee dagen later besloot de man een brief aan zijn vrouw te sturen.

“Hey Lieverd, er zijn al twee dagen om. Ik kwam doodmoe terug van mijn werk. Het was al ongeveer 8 uur en het enige wat ik wilde doen is lekker even zitten en zonder gezeur even televisie kijken.

Ik zette het volume van de TV harder. Je vertelde me direct: “Je zult er niet aan dood gaan om me even te helpen met de kids!”. Ondertussen zette je het volume van de TV lager. Ik antwoordde geïrriteerd: “Ik ben de hele dag op het werk geweest terwijl jij de hele dag thuis zat te niksen! ”We kregen een flinke ruzie. Je huilde, omdat je boos en moe was. Ik zei vervelende dingen tegen je. Je huilde nog harder en zei dat je zou vertrekken. Dat deed je ook. Je stormde het huis uit en liet me alleen met de kinderen.

Ik moest de kinderen nog eten geven en naar bed brengen. De volgende dag was je nog steeds weg. Ik moest een dag vrij nemen om voor de kinderen te zorgen.Ik maakte hun ruzietjes mee.Ik merkte dat ik de hele dag geen moment voor mezelf had, zelfs niet om even rustig een warme douche te nemen.Ik zag hoe het was om de melk op te warmen, terwijl er tegelijkertijd een kind aangekleed moest worden en de keuken overigens een puinhoop was.Ik heb ervaren hoe het is om de hele dag thuis te zijn zonder met iemand te praten die ouder is dan 10.

Ik merkte hoe moeilijk het was om alles op tijd klaar te krijgen.Ik heb ervaren hoe vermoeiend dit allemaal wel niet is. Ik wilde om 20:00 uur eindelijk even lekker gaan relaxen, maar dat lukte niet want de baby begon net te huilen en het duurde lang voordat hij weer in slaap viel. Ik heb twee dagen en twee nachten jouw leven geleid en ik kan je vertellen: Nu begrijp ik het pas echt.Ik begrijp je vermoeidheid.

Ik begrijp dat het moederschap veel van je vraagt.
Ik begrijp dat het misschien nog wel vermoeiender is dan mijn baan in de financiële wereld waarbij ik belangrijke beslissingen neem.
Ik begrijp je frustratie, dat je je baan en financiële zelfstandigheid hebt opgegeven, zodat je alle tijd had voor de kids.
Ik begrijp hoe moeilijk het kan zijn om opgesloten in een huis te zitten en de hele dag alleen voor de kinderen te moeten zorgen. Dat je het gevoel hebt dat je geïsoleerd bent van het leven buitenshuis.
Ik begrijp ook dat je boos werd toen mijn moeder kritiek uitte op de manier waarop je onze kinderen opvoedt. Niemand weet beter wat het beste is voor zijn kinderen dat hun eigen moeder.
Ik begrijp dat een huismoeder een enorme verantwoordelijke taak heeft in onze samenleving. Deze taak wordt echter niet altijd genoeg gewaardeerd.

Ik wilde dit schrijven, niet alleen om te zeggen dat ik je mis, maar ook omdat ik je wil vertellen:
‘Je bent een kanjer, je het een hele belangrijke baan, ik vind je geweldig en ik hou van je. “

DEEL dit bericht met je vrienden om te laten weten dat je van je vrouw of vriendin houd!